Kuhinjska miješalica AXOR Citterio Select u radu.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Kuhinjska miješalica AXOR Citterio Select

Elegancija i visoka tehnologija u području sudopera – dizajnirao Antonio Citterio

S kuhinjskim miješalicama AXOR Citterio Select kućanskim se i profesionalnim kuhinjama otvara elegantna mogućnost veličanja kuhanja. Verzija kuhinjske miješalice sa zakretnim izljevom, kao i verzija s izljevom na izvlačenje pružaju vam veliku slobodu kretanja za sudoperom jer se obje inačice mogu zakretati za 110°/150°. Prednost takve izvedbe jest to da vodu možete usmjeriti upravo ondje gdje vam je potrebna.

Dojmljiva: ergonomska ručka

Kvalitetna i precizno oblikovana ručka miješalice krajnje je dojmljiva. Njome se, zbog njezine duljine i plosnata oblika, lako rukuje čak i nasapunanim rukama. Svoju elegantnu pojavu ova miješalica zahvaljuje tankom osnovnom kućištu.

Mala tipka za veliki učinak

Zahvaljujući tipki Select dodatno se povećava ugodnost rada za sudoperom. Jednostavnim pritiskom tipke Select na glavi miješalice možete lako pokrenuti i zaustaviti mlaz vode. Zaustavite vodu, onako usput, pritišćući tipku prstom, laktom ili nadlanicom. I pritom ne prekidajte svoj radni proces. Nehotično mijenjanje temperature ili količina protoka time postaje stvar prošlosti. Naravno, mlaz vode može se dodatno regulirati ručkom miješalice, kao i dosad.

Elegancija za umivaonikom

Slike
  • AXOR Citterio Select na crnom.
  • Kuhinjska miješalica AXOR Citterio Select.
  • Kuhinjska miješalica AXOR Citterio Select.
  • Kuhinjska miješalica AXOR Citterio Select.
  • Kuhinjska miješalica AXOR Citterio Select.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće