Pregled dodatnog pribora AXOR Universal.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

AXOR Universal dodaci za kupaonicu

Kupaonska galanterija za individualnu i kombiniranu primjenu – dizajnirao Antonio Citterio

AXOR Universal dodaci za kupaonicu raznovrsni su kao i sam život. Bezvremenska, elegantna kolekcija galanterije ispunjava razne zahtjeve i iznenađuje novim kombinacijama. Bez obzira radi li se o obiteljskoj ili o kupaonici za jednu osobu; kombinirajte pojedinačne elemente prema svojim željama i prostornim mogućnostima. Univerzalan dizajn svojim mekim oblicima i čistim linijama skladno pristaje različitim stilskim uređenjima. I to ne samo u kupaonici. Police, držači ručnika i spremnici sapuna rado su viđeni i u kuhinji.

Vrhunska kvaliteta i fleksibilnost

Pojedinačni elementi AXOR Universal dodataka za kupaonicu izrađeni su od kvalitetnih materijala kao što su kromirani metal, zrcalno staklo ili bijelo staklo. Zbog toga se vrlo lako održavaju. AXOR Universal dodaci za kupaonicu iznimno su fleksibilni: proizvodi se skladno slažu s raznim AXOR kolekcijama te kao pojedinačna rješenja ili u međusobnim kombinacijama čine život u kupaonici jednostavnijim i ugodnijim. Npr. držač ručnika može poslužiti i kao nosač za policu koja u sebi sadrži i čašu za četkice ili posudicu za sapun. Sve je to dio kolekcije!

Pametni detalji čine život lakšim

Pomno osmišljena rješenja dodatnog pribora AXOR Universal jamče veću ugodu. Tako se spremnikom za tekući sapun može lako rukovati samo jednom rukom, a njegov ravan stakleni poklopac može se upotrebljavati kao dodatna je polica za kupaonicu ili kuhinju. Kada nosač upotrebljavate kao bazu za razne elemente, oni su vam odmah pri ruci i sasvim usklađeni s vašim potrebama: Jednostavno po vlastitoj želji kombinirajte dodatni pribor kojim se najčešće služite.

Ostale informacije o dodatnom priboru AXOR Universal

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće