Ambijent kupaonice uz AXOR Citterio E.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

AXOR Citterio E

Esencija luksuza

AXOR Citterio E kolekcija je u kojoj se spajaju klasičan izgled i moderna funkcionalnost. Dizajn se odlikuje precizno oblikovanim plohama i rubovima koji fluidno prelaze u meke oblike – izraz bezvremenske kvalitete i profinjene elegancije. Svakodnevno rukovanje vodom iznova predstavlja poseban doživljaj.

AXOR Citterio E oplemenjuje kupaonicu, a proizvodi te kolekcije skladno se uklapaju u različite ambijente – jednako pristaju modernim i klasičnim interijerima. Dizajn dolazi iz pera talijanskog arhitekta i dizajnera Antonia Citteria. To je već treća kolekcija koju je AXOR razvio u suradnji s ovim priznatim autorom.

U kolekciji AXOR Citterio E uživat ćete u svim područjima kupaonice: na umivaoniku, gdje možete birati između raznih izvedbi miješalica, u zoni tuša, gdje možete doživjeti visoku funkcionalnost proizvoda i intuitivno rukovanje, te na kadi, gdje možete birati između samostojeće termostatske miješalice za kadu, zidne miješalice ili miješalice koja se postavlja na rub ili na oblogu ugradbene kade.

Kupaonicu s kolekcijom AXOR Citterio E stilski ćete upotpuniti dodacima iz opsežnog programa AXOR galanterije. Uz AXOR Citterio E preporučujemo galanteriju AXOR Universal, koju je također dizajnirao Antonio Citterio.

Nova elegancija u kupaonici

Slike
  • Zidna miješalica AXOR Citterio E.
  • Zidna miješalica s 3 otvora iz kolekcije AXOR Citterio E.
  • Termostat za tuš AXOR Citterio E.
  • Tuš s kolekcijom AXOR Citterio E.
  • Termostat za kadu AXOR Citterio E.
  • Miješalica za umivaonik AXOR Citterio E u crvenozlatnoj optici.
  • Samostojeća podna miješalica za kadu AXOR Citterio E.

Daljnje informacije o kolekciji Axor Citterio E

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće