Axor ShowerProducts, dizajnirao Front

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

AXOR ShowerProducts, dizajn Front

Industrijski šarm sada i u prostoru za tuširanje

Cijevi, obujmice i ventili koji odišu industrijskom estetikom ponovo postaju vrijedni pogleda. No, u osobito elegantnom obliku. Putove kojima voda teče i upravljanje vodom doživljavamo na potpuno nov način – lijevak postaje optimalno dimenzionirani tuš. Sve postaje jasno samo po sebi: u tvrtki Front cijeni se dizajn koji govori, a tehnika se prikazuje tako šarmantno da ona više i ne nalikuje tehnološki naprednom sredstvu za tuširanje.

Prvenstveno se ističe Showerpipe, koja se čini tako poznatom i bliskom da se njezin dizajn i funkcija mogu univerzalno razumjeti: industrijski šarm stapa se s asimetričnim oblikom i jednostavnim rukovanjem koje govori samo za sebe. Ručnim i nadglavnim tušem upravlja se s pomoću dva zasebna zaporna ventila, čime se isključuje svaka mogućnost zabune. Rebrasti dizajn ručke osigurava njezin stabilan položaj u ruci i sugerira poziciju upravljanja.

Za AXOR Showerpipe koju je dizajnirao Front. individualna udobnost sastavni je dio funkcionalnosti: visina nadglavnog tuša može se ugodno i potpuno prilagoditi vlastitim sklonostima i prostornim uvjetima. Jednako se ugodno može namjestiti kut mlaza nadglavnog tuša. I kod ručnog i kod nadglavnog tuša u obliku lijevka, doživljaj vode izdašan je i bogat. Jednim jednostavnim klikom gumba Select vrsta mlaza mijenja se iz snažne u nježnu i obratno.

Maksimalne mogućnosti kombiniranja: ukupno je pet proizvoda unutar ove kolekcije tuševa: ručni tuš, tuš set, nadglavni tuš sa stropnim priključkom, nadglavni tuš sa zidnim priključkom i Showerpipe skladno pristaju mnogim AXOR kolekcijama i mogu se raznovrsno kombinirati. Stoga katkada djeluju moderno, katkada tehnički, a katkada nostalgično ili razigrano.

Ostale informacije o novitetima u marki AXOR

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće