Ecostat Select: individualno regulira temperaturu i količinu vode nudeći pritom i površinu za odlaganje potrepština za tuširanje.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Ecostat Select: novi slobodan prostor ispod tuša

Ovaj nadžbukni termostat usavršen je i funkcijom i oblikom, a k tome je još i pametan

Ecostat Select ne omogućuje samo individualnu regulaciju temperature i količine vode za tuširanje. Usto nudi i lijepu, veliku površinu za odlaganje potrepština za tuširanje. Zahvaljujući ovoj simbiozi oblika i funkcije postao je nova zvijezda među hansgrohe termostatskim miješalicama za tuševe. Dodatna prednost: zahvaljujući ugradnji do površine zida, priključci na instalaciju cijevi nisu vidljivi. Ecostat Select objedinjuje intuitivno rukovanje s visokim stupnjem ugode i lijepim oblikovnim izričajem.

Ecostat Select – mala revolucija na polju termostatskih miješalica:

  • Obilje prostora i praktična iskoristivost zahvaljujući velikoj staklenoj polici
  • Intuitivno rukovanje: ergonomski oblikovana ručka i velike oznake za temperaturu vode
  • Sigurnost na prvom mjestu: tijelo termostata se ne zagrijava i time je korisnik zaštićen od opeklina, a obli rubovi ugodni su na dodir
  • Funkcija uštede vode: količina vode ograničena je na 10 lit/min. Ako želite veću količinu vode samo deblokirajte zaporni gumb i okrećite.
  • Budući da se jednostavno montira na postojeće instalacije, najprikladniji je odabir za jednostavne renovacije kupaonice ili naknadno opremanje kupaonice sa već postavljenim instalacijama.
  • Dostupna je u dvije završne obrade, krom ili krom-bijelo

Raindance Select Showerpipe: neodoljiv trio

Ne samo termostat Ecostat Select. Ne samo nadglavni tuš Raindance Select. Ne samo ručni tuš Raindance SelectRaindance Select Showerpipe nudi savršenu kombinaciju ovih triju elemenata čiji je zadatak pružiti cjelovito zadovoljstvo tuširanja.

Muškarac se tušira rabeći Ecostat Select i ručni tuš Raindance Select 120

Ecostat Select: ako tražite vrhunsku udobnost upotrebe, dizajn, ekološke značajke i sigurnost

Pregled svih Hansgrohe termostatskih miješalice za tuševe i kade

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće