Žena se tušira ispod nadglavnog tuša Raindance Air

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Nadglavni tuš Raindance Select E 300

Vrhunska inovacija: prvi hansgrohe nadglavni tuš s ugrađenom funkcijom promjene mlaza – za dvije vrste mlaza iz cijele površine tuša

Mala tipka, veliki učinak: Hansgrohe je po prvi put u jedan nadglavni tuš ugradio genijalno jednostavnu pritisnu tipku. Tipka Select nalazi se u sredini velike ploče novog nadglavnog tuša Raindance Select E 300. Osvojit će vas božanstveno rominjanje kišnih kapi iz tuša, dostupnih na dodir tipke. A na izbor su vam dostupne dvije različite vrste mlaza.

Isključiti se ili se razbuditi?

Svatko od nas ima svoje vlastite izvore snage. Hansgrohe ih je oblikovao tako da izviru sa stropa ili iz zida (dvije mogućnosti ugradnje nadglavnog tuša):

  • Umirujući mlaz: nježni melem
    Prozračno nježni mlaz RainAir obavija vaše tijelo u bajkoviti omotač kapljica. Kada se opuštate, ispirite stres sa sebe ili se jednostavno želite razmaziti.
  • Razbuđujući mlaz: doza svježine 
    Užitak tuširanja sa stimulirajućim i snažnim mlazom Rain. Kada se morate pokrenuti ili želite vratiti snagu nakon bavljenja sportom. Osim toga, učinkovito sapire sapun.

XXL performanse za sve koji imaju visoke kriterije za dizajn

Osim dobrog osjećaja, ovaj nadglavni tuš skrbi se i za to da vaša kupaonica ne ostane bez zanimljivih dizajnerskih detalja: Dizajn novog sustava Raindance Select sa skladno zaobljenim kutovima i fluidnim formom bezvremenski je, i vrlo pogodan za kombiniranje.

Na raspolaganju su vam dvije završne obrade:
a) potpuno kromirana 
b) dvobojna, krom kućište i bijela glava tuša

Za nadglavni tuš Raindance Select E 300 Hansgrohe je ugradio dvije tehnologije oblikovanje mlaza u jednom tušu:
mali izlazni otvori služe za snažan mlaz Rain, a veliki za prozračni i nježni mlaz RainAir. Svojom širinom od 300 milimetara nadglavni tuš odgovara silueti osobe koja se tušira. Hansgrohe to naziva XXL performanse.

Raindance Select Showerpipe: neodoljiv trio

Ne samo nadglavni tuš Raindance Select. Ne samo ručni tuš Raindance Select. Ne samo termostat Ecostat SelectRaindance Select Showerpipe nudi savršenu kombinaciju ovih triju elemenata čiji je zadatak pružiti cjelovito zadovoljstvo tuširanja.

Gumb Select: jednostavno mijenjanje vrste mlaza kod proizvoda za tuširanje marke hansgrohe

Nadglavni tuš s tipkom: jednim klikom promijenite vrstu mlaza.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće