Uživajte u tuširanju uz Raindance Select Showerpipe E 300 mijenjajući vrste mlaza tuša pritiskom gumba.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Tuševi Raindance Select

Zadovoljstvo na pritisak tipke - intuitivan odabir vrsta mlaza

Jednim klikom promijenite vrstu mlaza i još više uživajte u tuširanju: to je filozofija koja stoji iza tuševa Raindance Select marke hansgrohe. Novi višestruko talentirani sustavi s tipkom pravi su izbor sve one kojima je ugoda važan čimbenik zadovoljstva tuširanja i cijene bezvremski, moderan dizajn kupaonice.

Vrhunska inovacija pod tušem: tipka Select na nadglavnom i ručnom tušu

  • NOVO: Nadglavni tuš Raindance Select 300 s dvije vrste mlaza.
    Prvi nadglavni tuš marke hansgrohe kojem se mlaz mijenja pritiskom tipkom. U jednom trenu prozračno nježne kapljice, a u drugom snažan, razbuđujući mlaz. Odlučite klikom.
  • NOVO: Ručni tuš Raindance Select E 120 s tri vrste mlaza.  
    Nježno obavijajuće kapljice (RainAir), osvježavajući mlaz (Rain) i snažna masaža (Whirl): zahvaljujući funkciji Select u vodi ćete uživati upravo onako kako želite. Pritiskom na tipku.

Tipka kao novina u svijetu dizajna

Hansgrohe uvodi upravljanje pritiskom na tipku u svijet kupaonica, kao jedan od prvih u sanitarnoj industriji. Iza ove filozofije rukovanja stoji Simplicity pristup – pojednostavnjenje svakodnevnih rutina. Što se prije okretalo, sada se pritišće. Tako su se u telekomunikacijama brojčanici pretvorili u tipke. Okretne svjetlosne sklopke tako su posvuda zamijenjene pritisnim i pregibnim sklopkama. U automobilskoj industriji odustaje se od okretanja ključeva i odabiru se tipke za pokretanje i zaustavljanje motora.

Osim inovativnog mijenjanja mlaza tipkom Select, novi hansgrohe tuševi odlikuju se skladno zaobljenim kutovima i fluidnim oblicima. Tuševi su dostupni u dvije završne obrade: krom i bijelo/krom. Izuzetno se dobro daju kombinirati s postojećim asortimanom marke hansgrohe. Za dizajn novog asortimana Raindance Select zaslužan je Phoenix Design – jedan od vodećih dizajnerskih ureda diljem svijeta.

Uživajte u tuširanju uz Raindance Select Showerpipe E 300 mijenjajući vrste mlaza ručnog tuša pritiskom gumba.

Nadglavni tuš, ručni tuš i termostat objedinjeni u najljepšem obliku: Odlučite li se za Raindance Select Showerpipe, odabirete udobnost, dizajn i zadovoljstvo. I to u izobilju.

Mala tipka  – veliki učinak: Hansgrohe je po prvi put u jedan nadglavni tuš ugradio genijalno jednostavnu funkciju pritisne tipke. Na izbor su vam dostupne dvije različite vrste mlaza.

Muškarac i žena zagrljeni s dva ručna tuša Raindance Select

Naše prinove miluju vas vodom, savršeno ispiru šampon ili masiraju. Birajte između tri različite vrste mlaza: RainAir, Rain ili Whirl.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće