Reference – diljem svijeta

Priča o uspjehu tvrtke Hansgrohe

Diljem svijeta građevinari i investitori ostvaruju zahtjevne projekte u suradnji s arhitektima i projektantima. Uvijek se pritom traže i pametna rješenja za rukovanje vodom kao osnovnim elementom nužnim za život. Ovaj važan resurs u središtu je pozornosti tvrtke Hansgrohe.

Naše poimanje visoke kulture vode dokazali smo diljem svijeta markama hansgrohe i AXOR: u impresivnim hotelima i javnim zgradama, privatnim rezidencijama, dvorcima, brodovima za kružna putovanja i luksuznim jahtama. U našoj širokoj paleti proizvoda vrhunske kvalitete i najzahtjevniji kupci pronaći će ono što traže.

Posjetite s nama neke najistaknutije adrese!

Fasada hotela Shangri-La u Abu Dhabiu

Visokokvalitetne kupaonice pokazatelj su izvrsne gostoljubivosti – svejedno je li u pitanju vrhunski ili mali i elegantni hotel.

Blagovaonica jednog luksuznog stana Yoo u Münchenu

Bez obzira na to je li u pitanju kuća, luksuzan stan ili čak dvorac: u privatnom ambijentu traži se individualan doživljaj kupaonice.

Čak i na otvorenom moru miješalice i tuševi tvrtke Hansgrohe nisu neobična pojava.

Tvrtka Hansgrohe je prisutna na svih sedam mora: u modernim brodskim klubovima, kao i na uzbudljivim luksuznim motornim jahtama.

Kupalište Yerres reciklira sivu vodu s pomoću sustava Pontos AquaCycle.

Sportski klubovi, prostori za rekreaciju i voda: Hansgrohe je ondje prisutan s raznovrsnom stručnošću.

Kupaonice salona u terminalu br. 5 zračne luke Heathrow opremljeni su proizvodima marki AXOR i hansgrohe.

Bez obzira na to je li u središtu zanimanja dizajn salona ili štedljivo rukovanje vodnim resursima, Hansgrohe ima odgovarajuća rješenja.

Studentski dom u Hannoveru štedi vodu s pomoću sustava PontosAquaCycle.

U stambenim zgradama proizvodi tvrtke Hansgrohe doprinose vrhunskoj opremljenosti i ekološkom iskorištavanju vode.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće