Axor Starck Organic slijedite svoju glavu i srce

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Inovativno rukovanje AXOR Starck Organic miješalicama

Veća ugoda, manja potrošnja

Miješalice za umivaonik iz nove kolekcije omogućuju savjesniji doživljaj ophođenja s vodom. Rukovanje se pritom vodi ergonomskim kretnjama: voda se otvara i zatvara na kraju izljeva. Na taj način osigurana je veća  udobnost upotrebe i bolje održavanje miješalice jer ne ostavljamo tragove vode na tijelu miješalice kada zatvaramo vodu mokrim rukama. Postavka temperature, koja se na umivaoniku u pravilu rijetko upotrebljava, izdvojena je na gornjem dijelu miješalice.

Takvo razdvajanje ima smisla: temperatura se unaprijed zasebno namješta još suhim rukama i može ostati na energetski štedljivoj hladnoj postavci ili na nekoj drugoj ugodnoj temperaturi. To znači: nema kapanja i prljanja drške zbog naknadne regulacije tijekom upotrebe. Oznaka toplo-hladno od zelene (hladna voda, ušteda energije) k narančastoj (topla voda) odašilje jasnu poruku. Bez obzira u kojem položaju bilo namještanje temperature, dizajn cijelog tijela miješalice ostaje skladan.

Već i normalna postavka količine vode od 3,5 litre u minuti pruža vrhunski doživljaj vode uz štedljivu potrošnju. U položaju „Booster” protok se po potrebi jednim zakretanjem povećava na 5 litara u minuti. Inovativan koncept rukovanja omogućuje svjesniji doživljaj održivog postupanja s vodom kao elementom nužnim za život.

Odvojeno rukovanje učinkovito je s obzirom na potrošnju: zahvaljujući tome što se temperatura unaprijed postavlja, troši se manje tople vode i minimalizira utrošak energije. 

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće