Axor Starck Organic slijedite svoju glavu i srce

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Revolucionaran doživljaj vode

Jedinstven mlaz miješalice

Doživljaj vode može biti ovoliko ugodan: uz revolucionarni mlaz miješalica za umivaonike AXOR Starck Organic kapljice vode golicavo se i senzualno kotrljaju niz kožu. 90 mlaznica tvore krajnje učinkovit mlaz ravan luksuznom tušu za ruke, koji je osobito funkcionalan jer kožu škropi velikom površinom.

AXOR Starck Organic pruža upravo onakvu vodu kakvu biste si poželjeli, no uz manju potrošnju od klasičnih armatura: Količina protoka iznosi otprilike 3,5 litara u minuti i ne kompromitira ni funkcionalnost niti doživljaj vode. Mlaz miješalice doima se voluminozno i škakljivo uz mali utrošak vode.

Odgovorno i savjesno ophođenje s vodom kao održivim prirodnim elementom je princip rada kolekcije AXOR Starck Organic, a time i pozitivna normala. Za one koji ipak povremeno požele jači mlaz, protok vode na umivaoniku može se s osnovne postavke od 3,5 litara u minuti svjesno povećati na 5 litara u minuti (položaj „Booster“).

Hansgrohe se služi kolačićima kako bi vam zajamčio najbolju moguću uslugu. Nastavkom pregledavanja stranice bez mijenjanja postavki, dajete svoj pristanak na upotrebu kolačića.

   

U redu
<% } //bolIsPublishMode %>