Miješalica za umivaonik s dvije ručke AXOR Starck Organic

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

AXOR Starck Organic – sklad srca i razuma

Jedinstven dizajn te odgovorno i savjesno ophođenje s vodom

AXOR Starck Organic predstavlja sklad dizajna i tehnologije, ekologije i ekonomije, srca i razuma. Jedinstven organsko-minimalistički dizajn iz pera Philippea Starcka odiše strukturalnom snagom. Meki oblici i glatki prijelazi spajaju se s pametnim funkcijama, a senzualnost s ekološkim vrijednostima. Sklad prati i raznolikost: dizajn jezik se provlači kroz sve proizvode unutar kolekcije, bez obzira na njihovu namjenu.

Potpuno nova vrsta mlaza

Uz ovakav do sada neviđen široki mlaz miješalice, vodu možemo doživjeti osobito senzualno. Kao kod tuša, voda kliže niz kožu velikom površinom – nevjerojatno voluminozno, no istovremeno uz izuzetno nisku potrošnju. 

Inovativan koncept rukovanja

AXOR Starck Organic sljedeći je korak u evoluciji rukovanja miješalicama: za razliku od klasičnih jednoručnih miješalica kod kojih se količina vode i temperatura istodobno namještaju, kod ovih miješalica njima se upravlja zasebno.

Miješalica za umivaonik s dvije ručke AXOR Starck Organic

Dizajn kolekcije AXOR Starck Organic je organsko-minimalistički. Oblikovni izričaj nadahnut prirodom istodobno je snažan i skulpturalan, te postaje najuočljiviji detalj u kupaonici.

Miješalica s dvije ručke AXOR Starck Organic

Doživljaj vode može biti ovoliko ugodan: kao i kod tuširanja, nježne kapljice vode, nevjerojatno voluminozne, pokrivaju kožu velikom površinom. Mlaz miješalice postiže svoje senzualno djelovanje trošeći manje vode od klasičnih miješalica.

Miješalica s dvije ručke AXOR Starck Organic

Inovativna miješalica s dva upravljanja omogućuje intuitivno, ergonomsko i ekonomično ophođenje s vodom. U kolekciji AXOR Starck Organic količinom i temperaturom vode zasebno se upravlja: ručka za otvaranje i zatvaranje vode nalazi se na kraju izljeva, a temperatura se, namješta na gornjem dijelu miješalice. Na taj način ne moramo svaki puta namještati temperaturu prilikom otvaranja miješalice, nego je željena temperatura uvijek u istoj poziciji, dok ju ne promijenimo. Istovremenom postižemo i uštedu vode, a samo rukovanje miješalicom je jednostavno i lako. 

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće