Javne zgrade

Dizajn koji se isplati

Ulagače i graditelje javnih zgrada povezuje zanimanje za očuvanje vrijednosti i ekonomičnost njihovih projekata. Tvrtka Hansgrohe ima široku lepezu proizvoda koja omogućuje individualna rješenja. Svejedno je je li u pitanju dizajn i ekskluzivnost za javne salone ili sustav za recikliranje sive vode za bazene i čišćenje grada: ulaganja u proizvode stručnjaka za kupaonice iz Schwarzwalda uvijek se isplati.

Referentni projekti

  • Glavni plan za Masdar City, eko-grad u pustinji

    Tvrtka Hansgrohe SE zastupljena je proizvodima koji čuvaju okoliš u prvom eko-gradu na svijetu

  • Najviša zgrada svijeta, Burj Khalifa, nalazi se u Dubaiju i može opsluživati posjetitelje s pomoću 5000 miješalica AXOR Starck.

    U najvišoj zgradi svijeta, tornju Burj Khalifa u Dubaiju, voda teče kroz 5000 miješalica AXOR Starck. Ni u jednom drugom objektu nije u primjeni toliko mnogo Hansgroheovih proizvoda.

  • Novi terminal 5 u londonskoj zračnoj luci Heathrow stavlja dobrobit putnika na prvo mjesto.

    Terminal 5 u Heathrowu treba učiniti putovanje preko najveće europske zračne luke što ugodnijim. Kupaonice salona opremljene su proizvodima marki AXOR i hansgrohe.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće