Objekti za slobodno vrijeme, sport i fitness

U vrhunskoj formi s tvrtkom Hansgrohe

Sportski centri i fitness klubovi – i ekskluzivni saloni za članove takvih objekata – idealna su mjesta za proizvode tvrtke Hansgrohe. S kvalitetnim miješalicama i tuševima iz Schwarzwalda sportski objekti diljem svijeta doživljavaju porast vrijednosti. Doista, ondje gdje se voda susreće sa dizajnom, a proizvodi poboljšavaju kvalitetu zaštite okoliša i udobnost čini život ljepšim, rado se radi i na vlastitoj formi.

Referentni projekti

  • Nogometni stadion Estadio Omnilife u meksičkom velegradu Guadalajari ima oblik vulkana – i dizajnera tvrtke Hansgrohe

    Ovaj meksički nogometni stadion izgleda kao vulkan. No u njegovoj se jezgri umjesto crvene lave krije „zeleni“ dizajn.

  • Chelsea Club London

    Ekskluzivni Chelsea Club, koji se nalazi u bllizini NK Chelsea, i članovima i igračima nudi fitness i opuštanje vrhunske lige. Dizajn tvrtke Hansgrohe ovdje je višestruko zastupljen.

  • Bazen Yerres

    Bazen grada Yerres primjenjuje iskorištenu vodu od tuširanja po drugi puta: sustav Pontos AquaCycle* tvrtke Hansgrohe reciklira vodu bez kemijskih sredstava. Procesna voda upotrebljava se po drugi puta za zalijevanje vrtova i čišćenje grada.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće