Hansgrohe redovno osvaja nagrade za dizajn

Više od 500 međunarodnih nagrada

Potvrde kvalitete kroz nagrade za dizajn dio su Hansgrohe identiteta. Takve nagrade, dodijeljene od strane nezavisnog žirija ističu kriterije kvalitete ove tvrtke. Oni su pouzdan kompas pri izboru izvanrednih proizvoda. Tako je Hansgrohe, proizvođač miješalica i tuševa iz Schwarzwalda više puta odlikovan nagradama „Red dot – Best of the Best Design Award“, „iF Gold Product Design Award“, a 2010. također i „Nagradom za dizajn SR Njemačke“. To je najviša službena nagrada za dizajn u toj zemlji i smatra se „nagradom nagrada“.

Predvodnik na polju dizajna u svom sektoru

„iF awards“ tvrtke International Forums Design (iF) ubraja se među najvažnije simbole kvalitete proizvoda i dizajna. Hansgrohe SE redovito je među dobitnicima ovog prizanja. Od 2008. godine nezavisni institut provodi  rangiranje koje odražava uspješnost tvrtki u natječaju za dizajn „iF award“: u njemu Hansgrohe SE trenutačno zauzima šesto mjesto između otprilike 2000 tvrtki. Iza sebe je ostavio vrhunske marke, kao što su Volkswagen, Daimler AG, Apple i Canon, te je prvi je u sektoru sanitarne opreme.

Vodeći dizajneri

Najbolje ocjene od Sjeverne Amerike do Dalekog istoka: to je za hansgrohe i AXOR potvrda dosljednog djelovanja – inovativni proizvodi i dizajn povećavaju udobnost i značaj kupaonice. Da tvrtka Hansgrohe SE radi s vanjskim suradnicima koji su crème de la crème kreativnih umova, potvrdio je 2009. godine i žiri časopisa „Euro“: četiri od 25 najboljih svjetskih dizajnera surađuju s markama hansgrohe i AXOR. Na trenutačnoj rang-listi „iF ranking creative“ Tom Schönherr i Andreas Haug nalaze se na šestom mjestu. Oni već godinama, kao „Phoenix Design“, stvaraju dizajn Hansgrohe proizvoda. Također su daleko najuspješniji njemački (svjetski) samostalni dizajnerski tim. Doznajte više o našim dizajnerima.

Hansgrohe: prvi u sektoru sanitarne opreme
Slike
  • Nagrada za dizajn reddot – najbolji od najboljih
  • Nominacija za Designpreis
  • Design Plus
  • Zlatna nagrada za dizajn iF product
  • Focus Open
  • Srebrna nagrada za dizajn SR Njemačke

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće