Projektiranje kupaonice – pružamo vam podršku

Praktični savjeti za sve stadije projektiranja kupaonice

Kupaonica se ne gradi svaki dan – zbog toga je treba napraviti savršeno. Želimo Vam pomoći da dođete do kvalitetnih ideja i pronađete kompetentne partnere za ostvarenje svojih snova o idealnoj kupaonici. Naši savjetnici i stranice s uputama pripremiti će vas za praktičan rad. Tko pametno planira, tušira se i kupa bolje...     

Održivost u tvrtki Hansgrohe
Svi koji planiraju renoviranje kupaonice ili kuhinje imaju dobre razloge za odabir proizvoda marki Hansgrohe i Axor: održivost, kvalitetan dizajn, tradiciju i inovaciju.

Štedite vodu dok uživate u tuširanju: Hansgrohe vam može to osigurati. To je pogodnost koju osiguravamo za naše korisnike.

Lavor Axor Massaud s miješalicom Axor Massaud

Optimalno uređenje prostora umivaonika bolje ne prepuštajte slučaju. S pomoću naših internetskih alata otkrijte koje su kombinacije miješalica i umivaonika stilski i tehnički-funkcionalno usklađene.

Axor Bouroullec-Composer na zaslonu računala

Zabavite se otkrivajući različite mogućnosti kolekcije Axor Bouroullec i organizirajte vaš umivaonik prema vlastitim potrebama i ukusu.

Hansgrohe se služi kolačićima kako bi vam zajamčio najbolju moguću uslugu. Nastavkom pregledavanja stranice bez mijenjanja postavki, dajete svoj pristanak na upotrebu kolačića.

   

U redu