Nadahnuće – kako bi vaša kupaonica ispala savršeno

Ideje za kupaonicu koje će uljepšati svaki dom

Tražite li sjajne ideje za svoju kupaonicu iz snova? Gradite li novu kupaonicu ili renovirate staru? Volite li trendove i želite li među vrhunskim kupaonicama potražiti nešto za uređenje svoje? Onda ste na pravom mjestu.

Pratite uzbudljive ideje i koncepte koje su za tvrtku Hansgrohe osmislili renomirani dizajneri. Pridružite nam se na putu oko svijeta – u posjetima najljepšim građevinskim projektima s tuševima, miješalicama i sustavima za tuširanje marke hansgrohe. Doznajte gdje možete uživo doživjeti naše proizvode bez putovanja. Svakom savršenom planu prethodi dobra ideja. Nadahnite se!

Dizajn je uspješni pokretač razvoja u tvrtki Hansgrohe.

Ponovo otkrivamo kupaonicu. Sa svjetski uspješnim dizajnerima i kreativnim radionicama Hansgrohe se ubraja među predvodnike na polju dizajna u sektoru kupaonske opreme.

Proizvodi blistaju u međunarodnim građevinskim projektima.

Hansgrohe oblikuje kupaonice diljem svijeta: u luksuznim hotelima i elegantnim apartmanima, na motornim jahtama ili velikim brodovima za kružna putovanja.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće