Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Matrica AXOR miješalica i umivaonika

Stil i funkcija: provjerite preporuku za odabir umivaonika koji odgovaraju AXOR miješalicama

Zanima vas neka od AXOR miješalica i želite znati s kojim se umivaonikom slaže? Ili obrnuto: umivaonik ste izabrali, a sada tražite odgovarajuću miješalicu? Ovdje pronađite preporuku. 

Kombinacija koju ne smijete prepustiti slučaju

AXOR kupaonske kolekcije nastaju u suradnji s poznatim dizajnerima. Miješalice AXOR dio su koncepta kupaonice pojedinog dizajnera, kod kojega je dizajn svih pojedinačnih elemenata uzajamno usklađen. Da biste ovu miješalicu za umivaonik stilski kombinirali s odgovarajućim umivaonikom, naši stručnjaci omogućili su vam estetski usklađen izbor. U matrici miješalica i umivaonika predlažemo vam odgovarajuće elemente iz aktualnog programa poznatih proizvođača umivaonika.

Idealna kombinacija

Na ovaj način ćete pronaći idealnu kombinaciju: u našoj stilskoj matrici možete vidjeti slike AXOR miješalica za umivaonike. Uz odabranu miješalicu možete vidjeti preporuku umivaonika koji prati dizajnerski jezik miješalice, te predstavlja idealnu kombinaciju. Prilikom odabira umivaonika prvenstveno smo pazili na stil, cijenu i dizajnerski jezik postavljen od strane autora. 

Cjelokupno projektiranje kupaonice prema individualnim željama

Pronašli ste svoju estetsku kombinaciju? Onda se obratite svom specijaliziranom trgovcu. On će vam preporučiti stručnjaka za ugradnju željenih proizvoda, a može vam odgovoriti i na druga o projektiranju kupaonice.

AXOR Citterio E ComfortZone Test

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće