Koja miješalica pristaje kojem umivaoniku?

Tehnički i vizualno skladno kombiniranje

Jako vam se sviđa neka miješalica, ali niste sigurni je li vaš umivaonik prikladan za nju? Želite znati koje miješalice marki hansgrohe i AXOR pristaju kojim umivaonicima?
Kombinacija mješalice i umivaonika: pružamo vam podršku u potrazi za prikladnom kombinacijom. I to stilski usklađenim prijedlozima za proizvode marke hansgrohe, koje smo tehnički ispitali u našem centru za testiranje, te dizajnerskim preporukama za proizvode marke AXOR.

Uz umivaonik se čovjek zašprica od glave do pete.
  1. Test prskanja: stručnjaci za kupaonice u Hansgroheovom centru za testiranje proizvoda za vas su ispitali i ocijenili brojne kombinacije miješalica i umivaonika. Rezultate vam besplatno stavljamo na raspolaganje.
  2. Kombiniranje sa stilom: siguran lijek protiv krivih poteza.
Konfiguracija umivaonika AXOR Massaud

Stručnjaci za dizajn marke AXOR za vas su pronašli prave kombinacije iz snova te će vam dati dizajnerske preporuke.

Kombinacija mješalice i umivaonika: Našli ste lijep par?

Kada donesete odluku, svoju željenu kombinaciju odnesite specijaliziranom trgovcu. Samo on može procijeniti zadovoljava li mjesto postavljanja potrebne prostorne i tehničke preduvjete. Uostalom, niti najljepša kombinacija ne znači ništa bez odgovarajućih prostornih odnosa, priključaka ili tlaka vode. Sve to mora biti usklađeno za besprijekornu ugradnju.

Hansgrohe se služi kolačićima kako bi vam zajamčio najbolju moguću uslugu. Nastavkom pregledavanja stranice bez mijenjanja postavki, dajete svoj pristanak na upotrebu kolačića.

   

U redu
<% } //bolIsPublishMode %>