iBox universal – mnogostrano podžbukno rješenje iz tvrtke Hansgrohe

Skrivena instalacija iz tvrtke Hansgrohe donosi jasnoću i fleksibilnost

Kada tehnika miješalice ostane u drugom planu, kupaonica je na dobitku: Vodovi i priključci skriveni u zidu ne pridonose samo boljem izgledu kupaonice, nego i oslobađaju više prostora za kretanje. Stoga podžbukna instalacija sa sustavom hansgrohe iBox između ostalog pruža i veći užitak tuširanja, jasnu optiku te veću slobodu kretanja u prostoru tuša i kade.

Osim toga, iBox universal olakšava i renoviranje: Osnovno kućište ugrađeno u zid odgovara svim standardnim linijama miješalica marki hansgrohe i AXOR i posvema olakšava zamjenu upravljačkih elemenata: iBox universal jednostavno je „jedan za sve“.

Privatnom izvođaču i renovatoru kupaonice ostavlja se stoga mnogo slobode za projektiranje: Netom ugrađeno osnovno tijelo iBox universal može se u nekom kasnijem trenutku kombinirati s pomno odabranim dizajnom miješalice ili nadglavnim tušem s više mlazova. Postojeća se instalacija uz pomoć sustava iBox universal može prilagoditi promjenama zahtjeva. Zahvaljujući fleksibilnoj podžbuknoj tehnici, zid se kasnije više neće morati ponovno razbijati.

Na internetskoj stranici tvrtke Hansgrohe namijenjenoj profesionalcima u sektoru kupaonske opreme doznajte više o sustavu iBox universal.

Pretraga trgovaca

Pronađite specijaliziranog trgovca u svojoj blizini.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće