AirPower: više zadovoljstva, više učinkovitosti

AirPower: blagotvoran, drugačiji doživljaj tuširanja

Ovo će vas trajno oduševiti: Tehnologija tuševa AirPower tvrtke Hansgrohe povećava zadovoljstvo tuširanja i smanjuje vašu potrošnju vode. Osim ako se iz čistog zadovoljstva više ne želite maknuti ispod tuša. Budući da zraka ima u izobilju, ali ne i dragocjene vode, hansgrohe inovatori su u vlastitu laboratoriju za ispitivanje mlaza stvorili nešto revolucionarno: AirPower. To znači: zabavite se i pritom štedite resurse.

AirPower – neka vam manje vode pruži bolji doživljaj

Princip je jednostavan: zrak se obilno usisava putem pločice za oblikovanje mlaza vašeg AirPower tuša. On doslovno miješa vodu koja doteče. Na litru vode pritom se potroši oko tri litre zraka. Na taj način efikasno iskorištavate dragocjenu vodu. 

AirPower – jedinstveno zadovoljstvo tuširanja

Takve zrakom obogaćene kapljice vode punije su, lakše i mekše. Rezultat odmah osjećate na koži: pjenušavi mlaz tuša AirPower obavija vaše tijelo i stvara prekrasan osjećaj blagostanja. Kod modela s više vrsta mlazova također se možete prepustiti masaži: jak mlaz ima osjetno opuštajući učinak. A uz veće zadovoljstvo tuširanja također se smanjuje vaša potreba za vodom.

Čuvajte resurse s proizvodima tvrtke Hansgrohe

Mi smatramo kako je svaka kap važna pa vam pomažemo pri uštedi vode, energije i troškova. S inovativnim proizvodima i tehnologijama za budućnost.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće