EcoSmart automatski štedi vodu i energiju.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Čuvajte okoliš pametnom uporabom vode

EcoSmart stvara trendove

Zaštita klimatskih uvjeta počinje s tuširanjem, a ekološko djelovanje pranjem ruku. Kao „zagovornik vrijednosti vode“, grupa Hansgrohe preuzima ulogu predvodnika u pristupu ovom dragocjenom resursu. hansgrohe miješalice i tuševi koji su opremljeni tehnologijom EcoSmart troše do 60 posto manje vode od uobičajenih proizvoda, dok se ugodan doživljaj uporabe vode ne smanjuje. Zbog manje potrošnje tople vode troši se i manje energije. To, pak, znači manju emisiju CO2 i niže troškove.

Tuševi EcoSmart – činjenice i način rada

Vaša dnevna potreba za vodom za tuširanje smanjuje se za do 60 posto zbog sofisticiranog ograničavača protoka, specijalnih mlaznica i dodavanja zraka. Tako nadglavni i ručni tuševi hansgrohe Raindance EcoSmart trebaju samo 9,5 litara vode po minuti, a nadglavni i ručni tuševi Crometta 85 Green čak samo 6 litara vode po minuti. Sasvim je svejedno koliki je kod vas tlak vode. Tu je „precizni O-prsten“ koji fleksibilno reagira na tlak vode i time regulira količinu vode. Ako je tlak visok, prsten smanjuje otvor za protok. Ako je tlak nizak, otvor se povećava.

Miješalica za umivaonik EcoSmart – činjenice i način rada

Kroz konvencionalnu miješalicu za umivaonik prolazi do 13 litara vode u minuti. Zahvaljujući tehnologiji EcoSmart, potrošnja vode kod svih se miješalica za umivaonik smanjuje za do 60 posto* na oko 5 litara po minuti. Kako se to postiže? Dodavanjem zraka i uz pomoć posebnog ograničavača protoka. Perlator EcoSmart ugrađen je u izljev miješalice za umivaonik gdje vodu obogaćuje zrakom. Rezultat je bogati, pjenušavi mlaz vode. „Precizni elastomer“ automatski reagira na različite tlakove vode mijenjajući svoj oblik. On ograničava protok i tako neprestano štedi pitku vodu.
* bez tehnologije EcoSmart: 13 litara po minuti pri tlaku od 0,3 Mpa (3 bara)

Ostale tehnologije za štednju vode

Tko traži pravu revoluciju za štednju vode, posegnut će za beskontaktnim miješalicama s infracrvenom senzorskom elektronikom. Te miješalice pokreću protok vode samo kada vam je voda stvarno potrebna. Pametna senzorska tehnika regulira potrošnju s izuzetno kratkim naknadnim radom i ograničava protok vode na oko 5 litara po minuti.
Ovdje možete od nas dobiti dodatne, krajnje jednostavne savjete za uštedu vode.

Hansgrohe koristi različite vrste kolačića. Možete se složiti s upotrebom svih kolačića ili unijeti osobne postavke ili se informirati u općoj zaštiti podataka.

   

Prihvaćam sve kolačiće