EcoSmart automatski štedi vodu i energiju.

Ovdje preuzmite Flash Player (veza)

Čuvajte okoliš pametnom uporabom vode

EcoSmart stvara trendove

Zaštita klimatskih uvjeta počinje s tuširanjem, a ekološko djelovanje pranjem ruku. Kao „zagovornik vrijednosti vode“, grupa Hansgrohe preuzima ulogu predvodnika u pristupu ovom dragocjenom resursu. hansgrohe miješalice i tuševi koji su opremljeni tehnologijom EcoSmart troše do 60 posto manje vode od uobičajenih proizvoda, dok se ugodan doživljaj uporabe vode ne smanjuje. Zbog manje potrošnje tople vode troši se i manje energije. To, pak, znači manju emisiju CO2 i niže troškove.

Tuševi EcoSmart – činjenice i način rada

Vaša dnevna potreba za vodom za tuširanje smanjuje se za do 60 posto zbog sofisticiranog ograničavača protoka, specijalnih mlaznica i dodavanja zraka. Tako nadglavni i ručni tuševi hansgrohe Raindance EcoSmart trebaju samo 9,5 litara vode po minuti, a nadglavni i ručni tuševi Crometta 85 Green čak samo 6 litara vode po minuti. Sasvim je svejedno koliki je kod vas tlak vode. Tu je „precizni O-prsten“ koji fleksibilno reagira na tlak vode i time regulira količinu vode. Ako je tlak visok, prsten smanjuje otvor za protok. Ako je tlak nizak, otvor se povećava.

Miješalica za umivaonik EcoSmart – činjenice i način rada

Kroz konvencionalnu miješalicu za umivaonik prolazi do 13 litara vode u minuti. Zahvaljujući tehnologiji EcoSmart, potrošnja vode kod svih se miješalica za umivaonik smanjuje za do 60 posto* na oko 5 litara po minuti. Kako se to postiže? Dodavanjem zraka i uz pomoć posebnog ograničavača protoka. Perlator EcoSmart ugrađen je u izljev miješalice za umivaonik gdje vodu obogaćuje zrakom. Rezultat je bogati, pjenušavi mlaz vode. „Precizni elastomer“ automatski reagira na različite tlakove vode mijenjajući svoj oblik. On ograničava protok i tako neprestano štedi pitku vodu.
* bez tehnologije EcoSmart: 13 litara po minuti pri tlaku od 0,3 Mpa (3 bara)

Ostale tehnologije za štednju vode

Tko traži pravu revoluciju za štednju vode, posegnut će za beskontaktnim miješalicama s infracrvenom senzorskom elektronikom. Te miješalice pokreću protok vode samo kada vam je voda stvarno potrebna. Pametna senzorska tehnika regulira potrošnju s izuzetno kratkim naknadnim radom i ograničava protok vode na oko 5 litara po minuti.
Ovdje možete od nas dobiti dodatne, krajnje jednostavne savjete za uštedu vode.

Hansgrohe se služi kolačićima kako bi vam zajamčio najbolju moguću uslugu. Nastavkom pregledavanja stranice bez mijenjanja postavki, dajete svoj pristanak na upotrebu kolačića.

   

U redu
<% } //bolIsPublishMode %>